Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I olikheten finns vår frihet


Stigen (reviderad)

Jag är stigen under dig,
den som bär
med timjansdoft.

Jag är horisonten,
den som pockar
på ditt öppna sinne.

Jag är den jag är,
i allt omkring,
i allt du ser och känner,
men jag är jag och du är du.

I frihet är vi varandras spegel,
i bojor vår undergång.

Låt oss vårda vår stig.




Fri vers av goldwing
Läst 314 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-20 20:18



Bookmark and Share


  Magica VIP
Tankeväckande text, bra skrivet.
2012-03-21

  Nanna X
fin vägvisare
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

goldwing
goldwing