Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyd ditt hjärta och gå din egen väg


Jag flyger

Se, jag flyger och svävar,
min vinge är bruten men
jag lyfter med spjälor
och lånta fjädrar.

Jag hörde dig säga
du kan inte sväva,
du får inte lyfta,
mot himlen kan du ej sträva.

Med orden som ballast
jag springer mot kanten,
jag faller,
jag ler,
jag lyfter!
jag flyger och svävar.




Fri vers av goldwing
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-11 15:17



Bookmark and Share


  natthimmel
Vilken härlig känsla den här texten förmedlar!
2013-04-11
  > Nästa text
< Föregående

goldwing
goldwing