Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt här och ville skriva en dikt, men kom inte på något! xD


Den ordlöse Diktaren

Diktaren utan ord sitter vid sitt skrivbord.
En dikt han vill skriva, om sorg och smärta
Om glädje och kärlek så stark så den får hjärtat att brista!
Men han finner inga ord, när han satt i sängen och spelar på sin gitarr

Från e, till amoll, från c till g. . . Tonerna strömmar men orden följer inte med.
Endast tystnaden är där. Vad ska han skriva? Vad ska han ge?
Han är tom. . . Tom på ord. . . Allt det där, som ger Diktaren mat till sitt bord. . .




Fri vers av Evendor
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-20 20:31



Bookmark and Share


  LassO
och ibland, finns hur mycket som helst....
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Evendor
Evendor