Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satan min mästare


Satan min mästare

Satan min mästare
Jag skär mina handleder för att dränera mitt blod
Satan min mästare
Jag vänder korset av Gud uppochner

Satan min mästare
Ta emot mitt blod, denna offring
Satan min mästare
I ruttet kött skär jag in dina tecken

Satan min mästare
Kom ihåg mig när undergångens dag är nära
Satan min mästare
Ta min hand då domedagen är här




Fri vers av poeteN geteN
Läst 453 gånger
Publicerad 2006-01-27 13:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra! Jag förstår ditt vrede. Ilska är det enda sanna tillvägagångssättet i denna brutala värld.
2006-01-27
  > Nästa text
< Föregående

poeteN geteN
poeteN geteN