Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LyckoVrå ( i n å t & u t å t...Mamma & Pappa )




Jag var så ledsen

jag var så låg

Jag var 8 år

& grabbarna i 3:an mobbade mej

Ville inte kliva upp

denna soltråkiga söndag

låg kvar under täcket

& grät & svor

Efter en stund & många tillrop

om frukost

kom så mamma & pappa

in till mej

de satte sej på sängkanten båda

de gläntade på täcket

pappa drog mej till sej

& bad mej berätta hur det är

mamma smekte min rygg

det var då Den Stora Gråten

satte igång

"Vår älskade lilla gubbe då..."

Sakta & hulkande

berättade jag om allt i skolan

att de stora killarna hotat

med stryk om jag berättade

för någon om att de pressade mej på veckopengen

När jag berättade det... blixtrade det i mammas & pappas blickar


Så bar mej pappa till frukost

& de ordnade med extra roligheter

åt oss 3 den dagen

utflykt & picnick

vilket de visste att jag älskar

Det blev en fin dag

som jag aldrig glömmer


& efter en tid så började

de dumma killarna

plötsligt vara snälla mot mej...

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-21 15:43



Bookmark and Share


    lory
när jag läser kommer bilden av en söt pojke som är mobbarnas offer..blir GALEN av detta....tänk att dom svaga ger sig på dom sköra o fina själar...aktuellt i dagens läge i skolorna..tyvär
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP