Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gubben och tiden

alla ni
som börjat kalla mig för gubbe
ska bara veta
att när man uppnått en viss ålder
börjar tiden gå baklänges

och det är då
som livet börjar
på allvar
och man kan se
från alla håll och kanter

och det är då
som man kan börja skratta
inte bara åt andra
utan mest åt sig själv

fast det klart
gråten
finns alltid kvar

men tårarna förändras
blir till droppar
av regnbågen
som vi alla
stretar vidare på

tills vi är fulländade
och somnar in

som nyfödda




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-22 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson