Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmonin vänder åter

 

 

Vi kysser varandras övergivna ögon

Sakta vaknar frid

Harmonin vänder åter

fastän vi gråter

och mörkret blixtrar

blåsvart


Jag låter min själ och tunga

smeka din livslinje

medans

du

viskar ett under

in i

allt.





Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-22 13:02



Bookmark and Share


    lory
du kan skriv ,du poetiska själ
2012-03-22

  helenita VIP
Vacker kärlek!
2012-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP