Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VattenSängsMörkerBrottning

 

 











Du tar en jättekall dusch

medans jag spelar glad mystisk synth

för oss

Vi har släckt överallt, och persiennerna nere

Jag har satt 8 fönar på stativ

runt vår vattensäng

Du kommer in och lägger dej

tar mina händer och drar mej ner

och så brottas vi

Du är mindre än mej

men så jääävla seg & stark

Du får mej ner i brygga

och

jag ger mej

Vi låtsas att det är OS i

vattensängsmörkerbrottning

utomhus i ett fjärran land

med varma vindar

Det är så skönt

Sen rullar vi oss i snön

och

har picnick

i badkaret




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-22 14:18



Bookmark and Share


    lory
fantasi o underbart flöde..nice,nice
2012-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP