Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Om horor' av pistence, inspirerade till kommentaren.


Kritik på en text (1002)





Alla säljer sig
allt och alla har sitt pris
framtiden är köpt och pantad
liksom människorna




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 220 gånger
Publicerad 2013-06-18 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP