Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag håller Dina Bröst och ger Dej...




...Healing...

Oh what a Feeling!

Smeker dina Bröst

Väcker din slumrande Lust

I Ljuset vi smärtorna Delar

Kärleken är det som Helar

Vi dricker jubel ur Guds Brunn

Tårar av Sorg och Glädje

Mun mot Mun

tills ett Leende

spricker ut

och

du

blommar

i ett Tjut




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-23 13:07



Bookmark and Share


    lory
vackert o innerligt
2012-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP