Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sista jag hade

Det sista jag hade av dig
Var några udda strumpor
I andra byrålådan
Blandade med mina
Du fick dom – en sockbukett
I flera grå nyanser

Och vi skrattade

Fast tänker man efter
Så var det rätt sorgligt
Vi borde ha gråtit
Över udda sockor
Utan maka eller make
De var det sista
Vi hade gemensamt

Inte ens strumporna
Blev ett par




Fri vers av redler
Läst 201 gånger
Publicerad 2006-01-27 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

redler