Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets palett

spruckna drömmar, öppnade trasiga brev med bleka motiv möter mina blåa ögon

bakom mig tickar tiden, revyn passerar på bildskärmen..svartvit

den svala luften sipprar in genom otäta väggar, med en doft av äpple tränger den igenom mig, jag genomsyras av den

letar igenom färgerna i min palett

målar bilderna, lagar breven och raderar ut texten

fjärilar smekar min kind, kanske kände det äppeldoft

mitt liv var då en spillra, en lite men ren och i den såg jag framtiden och framtiden har blivit nu




Prosa av grevinnan
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-24 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

grevinnan