Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksspår

Vi tog sällskap på väg till stationen, hade aldrig träffats förr

Solens strålar genomborrade min kropp den iskalla dagen i februari

Du kysste mig och tog min hand, värmen spred sig och gjorde mitt hjärta varmt som glödande kol

Min resa började redan där, tankarna flög som fjärilar på en äng om sommaren

Väl framme fick vi vänta, men vad gjorde väl det..resan som jag velat ska ta fart skulle ju strax börja, resan jag väntat på så länge!

Tåget kom, jag klev på men du blev kvar

Jag var redo

Det var inte du

Inte då





Du blev kvar





Bunden vers av grevinnan
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-01 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

grevinnan