Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad glad glad


Du är busig,
jag är busig.

Du gömmer dig och skräms,
jag nyper dig och kläms
och skrattar.

Ingen annan fattar,

Du är busig,
jag är busig.




Fri vers av LisaH
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-24 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LisaH
LisaH