Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dagen du sa att du snart skulle dö


jag låg på din arm
och såg in i de ögon
som lärt mig cykla.

du smekte min kind
och tryckte den hand
som hållt i styret.

jag andades tungt,
och hörde på den röst
som lärt mig tala

du valde dina ord,
för att trösta den som
lärt dig känna lycka

.

jag låg på din arm
och såg in i ögonen
som liknar mina

du mötte min blick,
med glansen utav
tårar som vill ut

jag låg i din famn
och hela världen föll
runt omkring oss

du valde dina ord,
för hur säger man att
allting snart tar slut




Fri vers av LisaH
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-12 02:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
man bara säger det, "snart är jag död"... typ
2013-06-12
  > Nästa text
< Föregående

LisaH
LisaH