Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligt och fel men så rätt


När dina ögon gör mig svag
känns hela världen obetydlig

När du släpper in fjärilar i mitt hjärta
är deras vingslag det enda som känns

När dina händer sveper över mina landskap
försvinner allt som hetat Gräns

Så hemligt
Så fel
Så rätt




Fri vers (Fri form) av LisaH
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-22 23:32



Bookmark and Share


    kivu
Underbart beskrivet, intressant och spännande att läsa.
2014-02-22
  > Nästa text
< Föregående

LisaH
LisaH