Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höjden av tristess är att prata med dig själv och önska att du själv slutade prata



Väggen är hård och grå, men lätt att stirra på
Bra på att lyssna men har svårt att förstå

och det är väl så,
den är tänkt.

Ett svar herr. Vägg skulle mycket väl smaka
Ekon är allt jag får tillbaka





Fri vers av LisaH
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-24 23:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så bra du skriver!
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

LisaH
LisaH