Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synbarligen

Att räta ryggen
fästa blicken
fåfäng möda

tillsynes

för den skumögde
livets glittrande kaleidoskop
nu svart -vitt blivet

tillsynes

en ny vår
kvittrar sin vanda väg
för in nytt liv i det gamlas spår

tillsynes




Fri vers av vera gade VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-25 10:29

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
"...kvittrar sin vanda väg..." var fint!
Det inre ögat skärps...
2012-03-26

  Jan Widströmer VIP
Vanvänt ändå bevänt
förändrat bara ändrat
liv ändå liv
tillsynes
2012-03-25

  Arja Söderfeldt
Visst. Livet är en färskvara.
2012-03-25
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP