Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Intet anar de' av Anders Nordlander, vilken var den text som inspirerade mig till just denna finstilta kommentar. Texten är förstås en foting.


Kritik på en text (868) Något litet om verklig insikt





Min skönhet sitter
i såväl själen
som ansiktet och

människor talar ideligen
om för mig
att det råder

just en sådan
balans i just
mig för att

jag inte skall
tappa fokus bland
verklighetens många äventyr.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-26 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP