Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genomlysning ( torp utan el )









 





Vi kysser sol

in i Själen

för att kickstarta

Livet


Vilar och smeker

stänger av världen

återupprättar

Förbindelsen



Hellre döden

än att vara därute

i vansinnet

och förställningen



Vi ligger mossa

andas regn

Vind i ansiktet

Sanning i blick



Torp utan el

Brasknaster

Läkedom och humor

Genomlysning




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-25 11:30



Bookmark and Share


    lory
naturlyrik i sin gläns
2012-03-26

  Nanna X
nära och äkta.
2012-03-25

  Linda CH VIP
En naturens stämning i denna urvackra dikt.
2012-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP