Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hyllning till Mäster BJÖRN RANELID





En STOR man och författare, plus estradör med pondus och värdighet.

En människa som funnit sina sanna dimensioner, och därför retar många i janteland.

Fler av hans sort behövs!

I melodifestivalen var han ett klart lysande ljus.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-25 12:08



Bookmark and Share


    lory
heja ranelid....
2012-03-26

  M.A.J.R
Johan...han var absolut inte bra i melodifestivalen jag och kanske halva svergie tycker så. Men annars är han en stor författare och min respekt går till det. Jag tycker att han förstörde för den där tjejen som han sjöng med hon kunde kommit bättre till utan honom... han sjöng ju inte ens och det är det jag stör mig på... FÖR det är musik och sånger det gick ut på... inte att beskriva vad kärleken är.
2012-03-25

    ej medlem längre
Håller inte med om melodifestivalen, jag tycker inte det var poesi som han själv uttryckte det, inte heller någon melodi. Festival, kanske. Men absolut, det är uppfriskande med en människa som vägrar tillhandahålla jantejävel.
2012-03-25

  Anders Nordlander VIP
sant
2012-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP