Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nån som vet

Jag vill drömma
Jag vill se
Jag vill gömma
mitt liv och be
någon till hjälp
Någon som bryr sig
Men hur hittar jag det?
Fråga nån som vet.




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-25 16:23



Bookmark and Share


  Daniela I
Jätte fin dikt Tricia härligt att läsa nya dikter av dig mejla mig :)
2012-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson