Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För sent









Jag vill dej

Vill din himmel

Vill din underjord

Vill allt det du vill


Men du ser min sömn

Hur den äter oss

Inte varje gång

kan du rädda mej

när jag tar 60 stilnoct

i badkaret

Döden har jag så kär

Kärare än dej just nu faktiskt

Men du kysser mej med mirakel

& jag går igång

står upp ur min grav

för 8:e gången

Gud & du ger aldrig upp

Men för sent

Nu dog jag.






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-25 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP