Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

himmelen









Himmelriket är ett tillstånd & sann verklighet

där Vi delar Varandras problem & smärtor & mörker

trots att det är jobbigt, skrämmande & kräver

uppoffring. Kärlek är att dela All verklighet,

annars är det inte riktig djup äkta sann Kärlek.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-26 13:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Innstämmer fullständigt i detta!
2012-03-30

    maija tuori
Så är det ..Tro , hopp och kärlek störst är kärlek .
2012-03-27

  Bibbi VIP
Så sant
2012-03-27

    lory
precis..så ska det vara
2012-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP