Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luft under vingarna


En burad fågels toner
ljuder inte likt en fris
som seglar ovan vinden
i en ljummen sommarbris

med hela världens färger
i naturens galleri
där framtiden är en öppen duk
på ett gyllene staffli

en ton av azurblå lycka
en av smultronens röda kulör
en fri fågel sjunger för fågeln i bur
som piper försiktigt i kör






Bunden vers av LisaH
Läst 367 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-27 03:01



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Mycket fina ord i en frihetslängtande dikt!
2012-04-01

  mare VIP
Mycket bra, och vackert
2012-03-27

    ej medlem längre
Jättefin!
2012-03-27
  > Nästa text
< Föregående

LisaH
LisaH