Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

missförstå mig inte men jag blir ibland lite fundersam på dem som under stora galor
skänker stora summor pengar men inte annars...




Det är väl bra med galor men...

 

under galenskaperi

hoppar en del i galen tunna

vid galaföreställningen


i sina gallerier

vägrar de förväxlas

med källan i fråga

 

 




Övriga genrer av Rosen VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-27 19:28



Bookmark and Share


  aol
jo vid galorna lyser dom, bra skriftat
2012-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP