Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du räckte mig en blomma ur Din hand

och jag tänkte: den som

äger den handen, vill

jag ha.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 143 gånger
Publicerad 2012-03-27 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld