Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN GUMMISTÖVELS DAGBOK

Stöveln vandrar i myllan
Lerigt värre för den busige

Stöveln vandrar på ängen
Grönska på sulan vittnar om lekfullhet

Stöveln går genom vattendraget
Leker ubåt

Stöveln placeras i tvättstugan
Efter en hel dag fylld av äventyr




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-27 21:40



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En underbar text, att den inte varit i ladugården eller på gödselstacken var skönt, för man vill ju inte se någon som skitstövel.
Jag tycker dessutom att fler skodon eller kläder skulle skriva dagbok, så man vet vad de tycker om att vara med om för något.
2012-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP