Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i cesarsalladen

Därborta sitter hon

Hon som sprang från notan förra veckan

Notan som var förutsättningslös

Hon skrattar och ler

Ser inte att jag är här

Lurar ännu en individ

Med sitt charmiga skratt

Men ingen hör var det bottnar

Jag tar fram den gamla notan

Viker ett pappersplan av det

Kastar det mot deras bord så att den landar

fint mitt i hennes Cesarsallad

Med ett leende på läpparna lämnar jag stället




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2012-03-27 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP