Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

Det är fin balans mellan att bli
Din lyckas smed
eller
Din kärleks slav




Fri vers av Messiah
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-28 00:35



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
inväntar fortsättningen på denna text ler*
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Messiah
Messiah