Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Fy skäms' av Obnoxious, inspirerade till kommentaren. 28 mars 2012.


Kritik på en text (1211) kort fattat






Jag gillar texten helskarpt
kort
kärnfull
och rakt in i solar plexus
som en mjukt kastad krambjörn
och det helt utan förvarning.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2015-02-19 10:33



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Hm
Vågar skriva att jag tycker det va bra att du sa hur de kan va.
Att skriva djuplodande kritik är
få som klarar att ta emot eller ge.
........Blåser som .....idag.
2015-02-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP