Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välfärdskorsfästelsen

klockan klättrade sakta
uppför den nakna trappan

kröp in mellan dina fötter
och dina sandaler

krökte dina tår
som en rovfågels klor

ditt ena bröst
började ohämmat växa ut
till en jättelik penis av plast

som gärna böt sina naglar
och sina flygfiskar
mot kuponger




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-28 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson