Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Are you alive? I am barely breathing.

Are you alive?
I am barely breathing.

Will you remember my name?
Will you walk away, or will you stay?
Will you take a chance on me?
Will you hold me close, or let me go?

Will you hold on to me, or set me free?




Fri vers av Hurricane
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-28 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hurricane
Hurricane