Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlighet.

Då ska jag ligga
Med huvudet
Mot Din bröstkorg
Och drömma om
Ett bättre liv.
Ett liv med
Någon som du.

Då ska jag vila
Mina fingertoppar
Emot din nackes slut

Det skulle ha varit du.
Det skulle alltid
Ha varit du.

I drömmar
Penslar jag kärlek
Med min tunga
Mot din kropp.

Ömhet
Kysser din hals
Utan att
Du vet

Liksom
I hemlighet








Fri vers av Hurricane
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-17 23:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
väldigt hög gullighetsfaktor på denna, svävisk fin
2012-08-11

  Lena Själsöga Keijser
ömhet andas dina ord
kanske viskar vinden orden dina vidare
2012-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Hurricane
Hurricane