Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARMA HÄNDER VÄRMER KALLA

När mina händer är kalla
är min älsklings händer varma

När min älsklings händer är kalla
så är mina varma

Det kan inte vara något annat
än en underbar personkemi i symbios




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-29 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP