Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriver bara av mig, fokuserar inte så på "regler"


Omfamnas av det tysta

Släng jord,
släng jord på den kista som omfamnar min kropp.
Sänk ner mig,
sänk ner mig i marken & låt mig få ligga.
Skänk din blomma,
skänk din blomma & lämna mig ifred.
Säg dina ord,
säg dina ord & låt mig få omfamnas av det tysta.




Fri vers av Blückerskan
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-31 12:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ruggigt detta.Du skriver det jag tänkt hela dagen. Som Cornelis skrev i en dikt,"Strö granris på min grav"
2012-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Blückerskan
Blückerskan