Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett stjärnskott


Brusten blodåder

Du har nästan
farlig skönhet
och intelligens.
Ditt stjärnglimmer
gör oss både
förundrade och rädda.

Avloppets avund
bakom din glittersvans.
Jag vakar och välkomnar
den brustna blodådern
under ditt öga.

Skönt att du är verklig.






Fri vers (Prosapoesi) av MobergsOrd
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-31 13:22



Bookmark and Share


    Mist
Fin. Jag tycker om ditt sätt att skriva.
2012-04-25
  > Nästa text
< Föregående

MobergsOrd
MobergsOrd