Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
se


ÖGONKRAM


Ett ögonkast
som blir till något annat
Ett lite för långt
glitter
En ögonkram

Kom
och sätt dina fransar
i mina




Fri vers av MobergsOrd
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-18 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MobergsOrd
MobergsOrd