Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek och vänskap


DU HÖLL MIG

Du höll mig

så hårt

att jag började andas




Fri vers av MobergsOrd
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-25 11:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar
2014-05-25
  > Nästa text
< Föregående

MobergsOrd
MobergsOrd