Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ B Ö N ~








Må våra texter lysa upp någons stig, och må vi alla träda in genom

den genomlysta dörren bakom vilken mörkret inte längre är.

Må det mänskliga hjärtats mörka skyar bli upplysta

av Sanningens Ljus.

Må Guds barmhärtighet och frid vara inom oss nu och för alltid.



I Jesu Kristi Namn ,Amen.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-31 14:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under till 100%

"Bären varandras bördor så uppfyllen I Kristi lag" Gal. 6:2
2012-03-31

    ej medlem längre
En fin och angelägen bön du ger oss!
2012-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP