Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My superbrain is causing me such a pain




My terrible superbrain

is causing me such pain

Everything goes horror-fantasy

Och jag vill bara spy

The demons are always picking up a fight

I am trembling of agony in the night

Kom älskade håll om mej

Du vet jag älskar dej

Everything is going in vane

I feeling scared and insane.

  




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-31 18:52



Bookmark and Share


  Nanna X
skön språkblandning!
2012-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP