Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toner

Toner som i tystnad viskar om det förgångna
Om frasande klänningar
Om nattliga diskussioner
Om hjärtan i brand

Toner som vill men inte vågar
Tar ett steg för att sedan backa
Slänger långa blickar

Toner som får varenda nerv att spritta
Av längtan




Fri vers av Magnifikt
Läst 197 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-04-01 01:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra text!
2012-04-01

  Schackpoeten VIP
Bra, toner som behövs i skrivaren för att trycksvärtan ska få utlopp ! :-)
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Magnifikt
Magnifikt