Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädda mig

Någon, snälla
Rädda mig
Ta med mig till en stad långt borta
Där ångest och trasiga hjärtan inte existerar
Ta min hand
Dra med mig ut i natten
Viska lite för högt i mitt öra
Få mig att släppa allt för en stund




Fri vers av Magnifikt
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-12 02:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnifikt
Magnifikt