Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

General Ottawa

Jag begrundar mitt lynne denna dag,
i horisonten tar en skepnad vid.
Du reser dig stolt över andras lag,
hyllas av kvinnor som lånar din tid.
Deras oro, gör erfaren mäkta svag,
sköldar och svärd med revär, en ensam blid.
Hoppet hären ger styrkan i din hand,
där modet fronterar vid livets rand.




Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-01 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller