Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag flyger likt malen mot ljuset, jag förstår inte bättre. Eller så hoppas jag på överlevnad, utan kraft att vilja förstå, bättre. Texten har legat i utkast sedan i april 2012, nu får den flyga fritt.


Jaget i den lilla asken




Det hjälper inte med att bränna sig
på spisen en gång
det måste till ofta, ofta.

Till slut blir det till ett behov
inte ett straff.
Det är missbrukets kärna.




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-23 14:51



Bookmark and Share


  Nanna X
spisen kanske svalnar efter hand?
2013-12-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP