Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför nu, när det passar DIG (?)

Nu,

varförvarförvarför,
är det nu det passar
tiden är förbi.
(kollar på klockan i ren desperation)

att gå om varandra,
jag tar en väg, du en annan
men nu
vill du (och jag med men,)
känslor ÄR
okontrollbara och opålitliga
iallafall nu
i
denna stund,
varför gör du såhär?

mot mig.
och mot dig SJÄLV.
(tar en klunk av theet som kallnat, precis som detta)




Fri vers av Gaia Padovan
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-02 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gaia Padovan