Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart

Svart är natten utanför mitt fönster och svart är kaffet som rinner ner i min strupe
Svart är väntan på den långa, svarta vilan för den allvarligt sjuke

Svart är sinnet när hon går upp till en svart, kall lägenhet
Svarta är tankarna när han väntar på henne, hemma i ensamhet

Svart är döden när han vandrar för att ta den otrognes stackars liv
Svart är hjärtat när han vandrar i syftet att dra sin kniv

Svart är oljan som omedvetet ligger under bilen i syftet att brinna och explodera
Svart är soldatens smink när han lurar i buskarna, när fienden attackerar

Svart är natten utanför mitt fönster och svart är kaffet som rinner ner i min strupe
Svart är väntan på den långa, svarta vilan för mig, den allvarligt sjuke




Bunden vers (Rim) av Fabian
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-03 02:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fabian