Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likgiltighet

Brist på energi och livslust
Likgiltiga blickar
Du känner ingen vindpust

Misshandlad och utsatt
Valde jag det här?
Vandra tyst, en aprilnatt

Instängd och tystad
Vad är frihet?
Kylan är förpestad

Smaklöst och sunkigt
Dålig hygien
Självmord är syndigt




Fri vers av Fabian
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-04 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fabian