Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På alert;


Förtidig.

May brasa i år
börjar, med preludier online,
fortsätter sexet i virtuell.




Bunden vers (Haiku) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-03 08:57



Bookmark and Share


  Quasimodo
Mycket hetta och värme i denna korta!!
2012-04-16

    Bodil Sandberg
En skönt skum liten dikt som gillas stort!
2012-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP