Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet

Jag vill känna din närhet
en lätt smekning längs min rygg
en försiktig kyss på min hals
en stilla beröring
som kommer att värka tiden ut




Fri vers av akfjont
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-03 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

akfjont